Conţinut coş:TC Image
Produse: 0 buc.
Total de plată: 0,00 EUR + TVA
CĂUTARE RAPIDĂ
Dotări complete cu accesorii pentru bucătării profesionale
 
Transport GRATUIT!
 
Intervenție service
 
Prezentarea companiei
 
green video
 

Blog

Cele mai importante criterii la alegerea vitrinei frigorifice potrivite pentru afacerea Dvs
Vitrinele frigorifice sunt cumpărate de către persoanele care au o afacere ce presupune comercializarea produselor alimentare care trebuie expuse în vitrine frigorifice, la temperaturi scăzute și controlate.

Ședința Națională de Service TC România Crown Cool
În perioada 02-04 martie 2017 a avut loc tradiționala Ședința Națională de Service TC România Crown Cool, la Hotelul Rozmarin din Predeal.

Schimb de experiență între membrii Grupului „TC Thermotechnika Crown Cool European Economic Interest Group”,
În aceste zile la Miercurea Ciuc a avut loc un schimb de experiență între membrii Grupului „TC Thermotechnika Crown Cool European Economic Interest Group”, grup din care face parte și compania noastră, Crown Cool.

Echipamente în topul preferințelor bucătarilor- Friteuzele profesionale
Dintre toate echipamentele gastronomice intrate pe piaţa românească începând cu anii ’90, friteuza a avut cea mai rapidă rată de adoptare de către români.

Soluții profesionale pentru expunerea și depozitarea produselor de cofetărie și patiserie
În cofetăriile moderne, prăjiturile delicioase, torturile cu un design atrăgător, necesită o expunere atractivă, precum și condiții ideale de păstrare. TC România Crown Cool comercializează o gamă variată de vitrine frigorifice pentru cofetării și patiserii, care corespund acestor cerințe.

TiO2 - nanotehnologie inovatoare pentru siguranța alimentară
TC Romania  Crown Cool comercializează echipamente frigorifice profesionale marca  BOLARUS cu o nanotehnologie inovatoare și ecologică, prin utilizarea de TiO2,

Avantajele  nanotehnologiei inovatoare cu utilizarea de TiO2

 • Întârzierea procesului de învechire a produsului proaspăt prin inhibarea dezvoltării bacteriilor;
 • Oprirea schimbului de arome între produse diferite, expuse în același spațiu de răcire;
 • Înhibarea formării compușilor toxici și prevenirea preluării acestor compuși de la alte produse.

Nou! TC România comercializează o gamă diversificată de echipamente și accesorii de bucătărie
Pentru  ca un bucătar profesionist să-şi desfășoare cu succes activitatea, are nevoie  de o multitudine de accesorii de bucătărie.

Începând  de la ustensile  de bucătărie precum oale,  tigăi, cuțite, tăvi şi până la recipiente de  depozitare, acestea  nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie profesională bine accesorizată.

Recomandarea  noastră este ca accesoriile de bucătărie folosite să fie de calitate şi de asemenea  să fie practice. Pe lângă rolul lor functional ustensiile de bucătărie conferă un plus decorativ bucătăriei.

Tocmai  de aceea optaţi pentru accesorii de bucătărie profesionale, practice, conforme normelor HACCP, care sunt în concordanţă cu funcționalitatea bucătăriei.

TC  România comercializează o gamă diversificată de echipamente și accesorii  de bucătărie din care puteți alege produsul de care aveți nevoie!

Pentru  detalii consultați Catalogul TC Romania de Echipamente și accesorii horeca profesionale  online pe http://tcromania.com/themes/2/default/doc/Hendi-Catalog.pdf


Echipament nou, Vitrina frigorifică pentru vin J-400 W- produs de TC Hungary

Vitrina frigorifică pentru vin cu ușă din sticlă J-400W este un echipament nou introdus pe piața din România și este destinată pentru  prezentarea diverselor sortimente de vin  care necesită temperaturi de păstrare între 6°C și 13°C.

La acest echipament, producătorul a proiectat sistemul de răcire a echipamentului reglabil în două variante, cu ajutorul comutatorului pentru ventilator. În cazul pornirii ventilatorului răcirea este dinamică, iar dacă se oprește ventilatorul răcirea este statică - prin acest mod se poate obține o diferență de temperatură de 7°C între raftul de jos și raftul de sus.

Vitrina frigorifică pentru vin J-400W este recomandată pentru expunerea vinurilor ce necesită diferite condiții de temperatură în aceeași încintă.

Carcasa vitrinei este de culoare gri închis, interiorul din oțel inoxidabil plastifiat, ușă cu ramă din inox cu sticlă dublă

Iluminare LED, 7 rafturi din lemn, culisante, capacitate de depozitare 30kg/raft.

Echipamentul este adaptat la un sistem tropical, funcționarea fiind optimă în condiții ambientale de 5-30°C.

Afișaj de temperatură digital, degivrare automată.

Mai multe informații pe: http://tcromania.com/echipamente-frigorifice/vitrine-frigorifice-pentru-vin_/vitrina-frigorifica-pentru-vinuri-j-400-w/


TC România Crown Cool a participat la expoziția METRO EXPO 2015

Cu această  ocazie, pe standul TC România, pe lângă echipamentele comercializate prin  lanțul de magazine Metro, au fost expuse noutățile din portofoliul de echipamente  produse și comercializate.

   
 • Camera frigorifică vitrată  TCV
 • Vitrina frigorifică pentru  vin cu ușă din sticlă J-400W, V
 • Vitrine frigorifice orizontale  cu technologie inovatoare TiO2,

Camera frigorifică vitrată TCV
Din 2015 firma Thermotechnika Crown Cool a început producția de camere frigorifice vitrate, un produs apreciat și solicitat de clienți datorită raportului calitate/preț favorabil.

Avantaje: 

 • Economie de energie- structura din panouri termoizolante și fațada vitrată cu coeficient de transfer termic foarte scăzut. Economia de energie electrică comparativ cu vitrinele frigorifice individuale cu agregat intern este de peste 25%. 
 • Fără căldură și zgomot în magazine- prin instalarea agregatului în afara incintei magazinului, nu se cedează căldura și zgomotul în magazin. 
 • Capacitate mare de expunere- depozitarea și vânzarea produselor se poate realiza simultan. 
 • Cu ajutorul afișajului digital- se poate adapta temperatura în funcție de produsul expus sau de anotimp. 
 • Design deosebit - posibilitate de personalizare, fațadă iluminată 
 • Creșterea vânzărilor- datorită prezentării produselor în mod profesionist și a impactului vizual maxim.

Festivalul cartofului din Miercurea Ciuc
Festivalul cartofului a reunit și în acest an, un număr foarte mare de participanți- printre care și echipa firmei Termotechnika Crown Cool, atmosfera fiind întreținută de muzică populară și jazz.

La această ediție, Termotechnika  Crown Cool  s-a prezentat cu un concept nou - apreciat de public și de juriu, prin designul standului promovând echipamentele profesionale gastronomice , și accesoriile horeca profesionale  –nou introduse în portofoliul de produse comercializate


Contribuția Crown Cool în anul 2014 la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră a fost  stabilit la 9,4 tone bioxid de carbon echivalent prin aportul reciclării și valorificării deșeurilor de  ambalaje.

În prezent, România este obligată să reducă emisiile de gaze cu efect de seră cu 20% până în 2020. În contextul european în care aceste obligații cresc, ajungând la 40% până în 2030, contribuția tuturor sectoarelor la acest demers este importantă și necesară.

Conform Strategiei Naționale privind Schimbările Climatice 2013-2020, sectorul deșeurilor reprezintă unul dintre domeniile în care trebuie luate măsuri specifice de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră. Acest sector cumulează aproximativ 5 % din totalul emisiilor de gaze cu efect de seră generate la nivel național.

Serviciul de calcul a emisiilor de gaze cu efect de seră (CO2eq) reduse prin reciclarea deșeurilor de ambalaje este un instrument comun, implementat de către cele mai importante organizații de transfer de responsabilitate din țările membri al Uniunii Europene. Sistemul de calcul care stă la baza acestui serviciu este realizat de BIO by Deloitte și respectă standardele ISO 14040 și ISO 14044.


Informații privind deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE)

Persoanele fizice şi juridice care deţin DEEE au obligaţia de a preda DEEE către sistemele de colectare  şi de a nu elimina DEEE împreună cu deşeurile municipale nesortate.

Centrele de colectare au obligaţia de a prelua toate DEEE  în mod gratuit.  Simbolul care indică faptul că echipamentele electrice și electronice fac obiectul unei colectări separate reprezintă o pubelă cu roți barată cu o cruce, ca în imaginea de mai jos.


Având în vedere prevederile OUG 5/16.04.2015 – privind deșeurile de echipamente electrice și electronice, clienții în calitate de deținători de DEEE vor avea în vedere următoarele: La furnizarea unui produs nou, la solicitarea Cumpărătorului, Vânzătorul poate să preia DEEE în sistem „unul la unul“, în mod gratuit, în aceleaşi, condiţii precum cele de livrare a produsului nou, dacă echipamentul este de tip echivalent şi a îndeplinit aceleaşi funcţii ca echipamentul nou furnizat. Preluarea DEEE în baza ordonanţei mai sus menţionate se va face la solicitarea în prealabil a intenției scrise a Cumpărătorului în acest sens. Vânzătorul va prelua doar DEEE demontate, pregătite şi ambalate corespunzător în vederea transportării în siguranță ale acestora.


Contribuția Crown Cool privind reducerea emisiilor de GES (gaze cu efect de seră)

Prin reciclarea și valorificarea deșeurilor de ambalaje, contribuția Crown Cool în anul 2013 la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră a fost stabilit la 4,57 tone bioxid de carbon echivalent.


Modernizare Hala de Carne din Piata Cetate, Oradea

Hala de carne din Piaţa Cetate a fost extinsă şi modernizată astfel încât să ofere comercianţilor de carne condiţii civilizate de desfacere a produselor specifice.

Investiţia totală s-a ridicat la 183.000 de euro și a presupus extinderea halei la o suprafaţă de 360 metri pătraţi, precum și achiziţionarea a 31 de vitrine frigorifice noi furnizate de Crown Cool, al căror spaţiu de expunere este mai mare cu 25% faţă de precedentele echipamente.

"Vitrinele existente erau vechi, mai consumatoare de energie, de diverse dimensiuni şi corpuri", a declarat miercuri, Liviu Andrica, directorul Administraţiei Domeniului Public, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate la faţa locului.


Hale 
Hale 

O călătorie spre noi orizonturi culinare

Evenimentul încheiat cu succes, s-a derulat pe parcursul a două zile, ocazie cu care invitații au avut ocazia să descopere printre detaliile tehnice ale acestor echipamente complexe și metodele de utilazare corespunzătoare, în scopul obținerii performanțelor maxime.

Prezentarea practică a unor rețete tradiționale specifice zonei, au demonstrat că nu există bariere între culturile gastronomice internaționale, aceste echipamente performante făcând posibilă orice abordare culinară.

Tradițional sau internațional, sofisticat sau clasic, orice meniu gastronomic pare simplu și ușor de gătit cu ajutorul acestor echipamente.


Piron 
Piron 
Piron 
Piron 

Festivalul Cartofului

Festivalul Cartofului, din Miercurea Ciuc ajuns la a 13-a ediție.

Festivalul a promovat cultura cartofului şi calitatea bucatelor tradiționale gătite din cartofi.

Peste 50 de echipe de bucătari amatori au concurat, printre care a fost prezent și echipa  Crown Cool.

Parcul s-a transformat într-un bazar de arome, unde bucătarii i-au încântat pe vizitatori cu fel de fel de mâncăruri. Competiția s-a terminat sâmbătă seara. Suntem foarte mândri de echipa noastră care a luat locul 4 și mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi!


Pityokafesztival 
Pityokafesztival 
Pityokafesztival 
Pityokafesztival 

O călătorie spre noi orizonturi culinare

Gătitul este ca și o călătorie. O călătorie în căutare de gusturi, culturi, istorie, experiențe și oameni.

Mâncărurile spun multe despre noi, despre viețile noastre, oamenii din jurul nostru și, la fel ca și in orice călătorie, avem nevoie sa contăm pe parteneri de încredere care ne cunosc bine trăsăturile noastre, punctele forte, nevoile .

Crown Cooleste partenerul perfect pentru această călătorie. Suntem o companie deschisă către lume, care caută inovare continuă pentru a va oferi sistemul de gătit de care aveți nevoie în viața  profesională.

Pentru a face posibilă orice călătorie gastronomică, sunt necesare cele mai recente instrumente pentru a naviga spre orizonturi tot mai mari.

CROWN COOL vă invită să descoperiți alături de specialiștii noștri, noua linie de cuptoare gastronomice profesionale marca PIRON Italia.

Evenimentul va avea loc în data de 30 iulie, începând cu orele 10.00 la Universitatea Sapientia , Piata Libertatii nr 1, Miercurea Ciuc.

Astfel, pe parcursul acestui eveniment, vor fi prezentate direct de specialiștii din partea producătorului:

- Caracteristicile tehnice ale liniilor de cuptoare profesionale;

- Metode de utilizare corespunzătoare pentru obținerea rezultatelor dorite;

- Prezentare și demonstații practice ale unor rețete uzuale în activitatea gastronomică.

Vă rugăm să confirmați participarea până la data de 29 iulie la: 
office@tcromania.com

István Ábrahám, 0726.308.980

Vă asteaptăm la o călătorie minunată către noile frontiere ale gătitului!


Compania Crown Cool înregistrată la Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului

Echipa Crown Cool consideră foarte important protecţia mediului în care trăieşte iar una dintre principalele sale preocupări este  prevenirea poluării mediului, găsirea soluţiilor şi tehnologiilor eco frendly pe care să le aplice. Echipa Crown Cool îşi asumă responsabilitatea pentru urmările provocate de activităţile sale şi în domeniul protejării mediului ca urmare colaborează cu organizaţiile din domeniu (Ecotic, Eco Rom), este înregistrată la Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului în vederea participării la fondul de mediu prin achitarea taxelor eco privind deşeurile de echipamente electrice şi electronice , este certificată de către AGFRO pentru utilizarea, gestionarea, manipularea agenţilor frigorifici cu efect de seră şi de depreciere a stratului de ozon stratosferic.

Ne pasă de mediul în care trăim, fiţi alături de noi!

                                                           Echipa Crown Cool      


Ne-am înnoit

Vă salutăm cu drag pe site-ul înnoit a S.C. CROWN COOL S.R.L.!


Am încheiat cu succes Expoziția Drinktec din München!
S-a încheiat expoziția din München, unde am prezentat modele noi din cadrul produselor proprii. Produsele respective sunt disponibile şi pe site!
Mulțumim încă o dată oaspeților pentru vizitarea standului nostru!

Curs de instruire - Tehnologia de confecţionare a sistemelor de tubulaturi de ventilaţie preizolate tip ALP

Departamentul de Ventilaţie din cadrul Crown Cool S.R.L. continuă seria cursurilor în sprijinul clienţilor săi. 

În data de 10.07.2013 la Cluj Napoca s-a organizat pentru compania LM Cliventins S.R.L.cursul de instruire în tehnologia de confecţionare a tubulaturii rectangulare de ventilaţie tip ALP. Cursanţii au avut ocazia să se familiarizeze cu produsele oferite de Crown Cool (panouri tip ALP, materiale de asamblare, accesorii şi scule de mână) şi au însuşit cu succes tehnologia de aplicare a acestora.


Campionatul Balcanic de Judo

Crown Cool S.R.L. continuă sprijinirea evenimentelor sportive, fiind unul dintre sponzorii Campionatului Balcanic de Judo, care va avea loc la Miercurea-Ciuc la acest sfârșit de săptămână (6-7 septembrie 2013).

Campionatul este organizat de către FR Judo, Asociația Balcanică de Judo, DJST Harghita și A.J. Judo Harghita. La întrecerea sportivă care se va desfășura la Arena Erőss Zsolt vor lua parte concurenți din nouă țări: Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Muntenegru, România, Serbia și Turcia.

Le dorim succes!


 
BLOG
Cele mai importante criterii la alegerea vitrinei frigorifice potrivite pentru afacerea Dvs Pe larg >>>
Ședința Națională de Service TC România Crown Cool Pe larg >>>
Schimb de experiență între membrii Grupului „TC Thermotechnika Crown Cool European Economic Interest Group”, Pe larg >>>
 
 
 
 

Crown Cool SRL | România

Sediu social: RO-530240, str Topliţa, nr. 155, Miercurea Ciuc, jud. Harghita

Telefon: (+40) 366 101 550 Fax: (+40) 366 101 551 Email: office@tcromania.com

Croatia |  Hungary |  Romania |  Serbia |  Slovakia |  The Czech Republic