Conţinut coş:TC Image
Produse: 0 buc.
Total de plată: 0,00 EUR + TVA
CĂUTARE RAPIDĂ
Dotări complete cu accesorii pentru bucătării profesionale
 
Transport GRATUIT!
 
Intervenție  service
 
Prezentarea companiei
 
green video
 

Cele mai importante criterii la alegerea vitrinei frigorifice potrivite pentru afacerea Dvs

Cele mai importante criterii la alegerea vitrinei frigorifice potrivite pentru afacerea Dvs

Vitrinele frigorifice sunt cumpărate de către persoanele care au o afacere ce presupune comercializarea produselor alimentare care trebuie expuse în vitrine frigorifice, la temperaturi scăzute și controlate.
Pentru a lua decizia corectă, la achiziția vitrinei frigorifice vă recomandăm să aveți în vedere următoarele criterii pe care aceasta să le îndeplinească:
1. Rolul pe care aceasta urmează să il aibă: există mai multe tipuri de echipamente, unele menite să răcească produsele până la o temperatură care să nu permită deteriorarea calității, iar altele care au functie de congelare.
2. Tipul vitrinei: în funcție de utilitatea lor: vitrine frigorifice pentru băuturi, vitrine frigorifice pentru carne și mezeluri, vitrine frigorifice pentru cofetării și patiserii
3. Dimensiunea: puteți stabili în funcţie de mărimea spaţiului, și de cantitatea de produse pe care le veți expune
4. Modalitatea de deschidere - este important pentru conservarea aspectului exterior al preparatelor depozitate- și pentru că trebuie să permită un acces cât mai simplu şi rapid la toate produsele expuse, pentru a putea servi clientul în cel mai scurt timp, fără a fi necesară mutarea altor produse expuse. Vă recomandăm acele modele care se deschid in zona posterioară, prin intermediul a doua usi glisante.
5. Consumul energetic al vitrinei frigorifice deoarece trebuie să funcţioneze în permanenţă- o clasă energetică aleasă corect vă ajută să faceți economii la factura energiei electrice.
6. Capacitatea de stocare și distribuirea spatiului în rafturi-numărul rafturilor determină și modalitatea de distribuire al alimentelor în interiorul vitrinei. Ar trebui ca poziția acestora să nu fie fixă pentru ca utilizatorul să poată să regleze spațiul dupa necesități.
7. Funcții suplimentare: sisteme de dezghetare automată, silențiozitate
8. Garanția- de ce să cheltuiți bani pe reparații, sau pe achiziția unei alte vitrine, când puteți să beneficiați de o perioadă de garanție cât mai mare.
9. Vizibilitatea contează la fel de mult ca și gustul preparatelor, acesta fiind principalul artificiu prin care puteți atrage clientii.
Vă invităm să consultați oferta noastră de vitrine frigorifice economice, fiabile și la prețuri competitive!

 
BLOG
Cele mai importante criterii la alegerea vitrinei frigorifice potrivite pentru afacerea Dvs Pe larg >>>
Ședința Națională de Service TC România Crown Cool Pe larg >>>
Schimb de experiență între membrii Grupului „TC Thermotechnika Crown Cool European Economic Interest Group”, Pe larg >>>
 
 
 
 

Crown Cool SRL | România

Sediu social: RO-530240, str Topliţa, nr. 155, Miercurea Ciuc, jud. Harghita

Telefon: (+40) 366 101 550 Fax: (+40) 366 101 551 Email: office@tcromania.com

Croatia |  Hungary |  Romania |  Serbia |  Slovakia |  The Czech Republic