Conţinut coş:TC Image
Produse: 0 buc.
Total de plată: 0,00 EUR + TVA
CĂUTARE RAPIDĂ
Dotări complete cu accesorii pentru bucătării profesionale
 
Transport GRATUIT!
 
Intervenție  service
 
Prezentarea companiei
 
green video
 

Politică de confidenţialitate

Deţinător al informaţiilor/datelor cu caracter personal obţinute şi colectate prin accesarea paginii de web tcromania.com este S.C. Crown Cool S.R.L. cu sediul în Miercurea Ciuc, jud. Harghita, str.Topliţa, nr.155.

Prin   accesarea paginii www.tcromania.com, se va genera un session ID,   indiferent de datele furnizate cu caracter personal de către utilizator,   acestea vor fi şterse automat din sistem la terminarea sesiunii   (închiderea paginii). Datele astfel obţinute vor fi utilizate şi prelucrate exclusiv pentru uz intern în vederea obţinerii unor rapoarte statistice interne.

Acest website folosește cookie-uri proprii necesare pentru statisticile site-ului, pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor și pentru a îmbunătăți navigarea.

Datele şi informaţiile cu caracter personal înregistrate şi păstrate pe site-ul www.tcromania.com vor fi tratate confidenţial şi nu vor fi furnizate, difuzate către   terţi. Furnizarea datelor cu caracter personal care sunt colectate pe   acest site sunt furnizate voluntar de către utilizator.

Site-ul www.tcromania.com nu îşi asumă răspunderea pentru paginile şterse din site, dar   monitorizate, înregistrate şi reutilizate de alte motoare de căutare   (exemplu. Google cache).

Utilizatorii (vizitatorii paginii) pot cere informaţii referitoare la procedura de stocare şi utilizare a datelor cu caracter personal de către S.C. Crown Cool S.R.L. la adresa poştală Miercurea Ciuc, jud. Harghita, str.Topliţa, nr.155,   C.P. 530240 sau prin e-mail (vezi contacte). Prin aceleaşi metode se pot   comunica schimbări referitoare la datele personale sau solicitări   privind ştergerea acestora din baza de date.

În cazul în care S.C. Crown Cool S.R.L. constată nereguli în folosirea necorespunzătoare a paginii de web de   către un utilizator îşi rezervă dreptul de a şterge aceste date.

Acest site adoptă cele mai dezvoltate măsuri de securitate posibile în vederea protejării informaţiilor personale ale utilizatorilor.

Există zone în site care necesită abonare (vezi abonare newsletter);   Fiecare ediţie/alerta a newsletterului conţine şi informaţii cu privire   la modalitatea de dezabonare; odată accesată această opţiune,   dezabonarea se aplică imediat, nefiind necesare alte confirmări din   partea utilizatorilor.

Acest   site conţine link-uri către alte site-uri. Crown Cool S.R.L. nu este   responsabil de politica de confidenţialitate practicată de aceştia. Vă   recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali şi a celorlalte   informaţii referitoare la colectarea informaţiilor cu caracter personal.   Normele expuse în acest text se aplică doar în cazul informaţiilor   colectate pe acest site.

  1. S.C Crown Cool S.R.L. este înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numărul 19654/2011.

Fiind de acord cu prezentul document "Politica de confidenţialitate", utilizatorii îşi asuma în totalitate eventualele riscuri.

 
BLOG
Cele mai importante criterii la alegerea vitrinei frigorifice potrivite pentru afacerea Dvs Pe larg >>>
Ședința Națională de Service TC România Crown Cool Pe larg >>>
Schimb de experiență între membrii Grupului „TC Thermotechnika Crown Cool European Economic Interest Group”, Pe larg >>>
 
 
 
 

Crown Cool SRL | România

Sediu social: RO-530240, str Topliţa, nr. 155, Miercurea Ciuc, jud. Harghita

Telefon: (+40) 366 101 550 Fax: (+40) 366 101 551 Email: office@tcromania.com

Croatia |  Hungary |  Romania |  Serbia |  Slovakia |  The Czech Republic