TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 

Înghețata frumos prezentată este mai repede cumpărată!


Printre echipamentele profesionale de răcire cu funcție de expunere a produselor alimentare în fața clienților, un rol deosebit de important, mai ales dacă cei vizați sunt copiii, o au diversele modele de vitrine înghețată. Dacă au un aspect modern, plăcut privirii, cu atât minunățiile dulci din interior vor fi mai atrăgătoare pentru ochi și mai dorite de către micuții pofticioși. Dar și de către adulții care îi însoțesc. .
Indiferent că urmează să vândă înghețata stradal sau în incinta unor cofetării, în magazine specializate de înghețată ori chiar la raionul anume amenajat dintr-un supermarket, vitrinele speciale pentru aceste deserturi minunate ce au nevoie de păstrare la frig sunt absolut necesare.
La dealerii specializați cei interesați pot găsi o gamă largă de modele de vitrine speciale pentru înghețată, dar și vitrine de cofetărie și patiserie , pentru conservarea mai multor tipuri de deserturi ce au nevoie de temperaturi scăzute.
Vitrinele de înghețată sunt echipamentele frigorifice foarte importante pe care ar trebui să le aleagă în mod inteligent comercianții care vor să își crească profiturile în perioadele estivale. Dar nu numai atunci, pentru că amatori de înghețată (la cornet, la cutie, sub formă de torturi etc.) se găsesc în tot cursul anului, nu-i așa?
O situație specială este aceea în care un antreprenor vrea să își deschidă un magazin specializat doar în vânzarea de înghețată. El ar trebui să acorde o atenție prioritară dotărilor celor mai performante încă de la început. Alături de mașinile de înghețată profesionale, absolut necesare pentru prepararea în laboratorul propriu a unor tipuri de înghețată după rețete ingenioase, vitrinele de expunere a produselor finite trebuie să fie un magnet puternic pentru toți aceia ce intră în locația respectivă.
Vitrina pentru înghețată poate să fie instalată atât în fața tejghelei sau într-o anumită zonă din sala de mese. Evident, se pot instala alături de o vitrină principală, alte vitrine de înghețată de forme și dimensiuni diverse, în armonie cu spațiul respectiv.
O vitrină de înghețată bună împiedică apariția condensului pe pereți și are un sistem de închidere/deschidere care nu se blochează din pricina temperaturii scăzute din interior.
Cele mai uzuale tipuri de vitrine pentru înghețată au geamuri glisante, permițând clienților să își aleagă ei înșiși sortimentele preferate de înghețată (în cazul în care ele sunt preambalate igienic în cornete sau recipiente de diferite forme).
Vitrinele pot avea geamuri drepte sau curbate, astfel încât patronii de magazine pot alege exact ceea ce se potrivește mai bine cu spațiul comercial pe care îl dețin.
Cele mai atractive sunt vitrinele de înghețată cu iluminare interioară.
Cu puțină imaginație, un astfel de echipament răcitor depășește nivelul de dotare comercială banală și se transformă într-un adevărat cufăr plin cu bogății neprețuite după care papilele gustative ale clienților jinduiesc.
Alături de aceste vitrine de înghețată, care sunt cumva la finalul lanțului ce începe cu fabricarea propriu-zisă a înghețatei și se finalizează cu alegerea ei de către client, evident că într-un magazin cu laborator propriu ar trebui să existe și un echipament de fabricat înghețată care poate să transforme într-o cremă delicioasă fructele proaspete sau congelate și alte ingrediente mai mult sau mai puțin secrete. Restaurantele pot avea, de asemenea, în bucătăriile lor, măcar câte o mașină de înghețată și o vitrină frigorifică profesională.
Astfel, pot introduce în meniu, deserturi atractive, care le vor putea aduce aprecierea sinceră a consumatorilor


Mai multe știri

Cum se întrețin corect echipamentele frigorifice ?

Există anumite sfaturi de utilizare simple pentru ca echipamentele de refrigerare, mai ales vitrinele frigorifice, achiziționate de la TC România,să vă deservească pentru o perioadă lungă, fără probleme care să necesite reparații complexe și costisitoare.   Întreținerea corectă a echipamentelor producătoare de frig, cheia unui profit pe termen lung Funcționarea corectă a echipamentelor comerciale de refrigerare reprezintă un element indispensabil pentru o ac...

Pe larg

Mașina de spălat vase profesională un real ajutor pentru bucătari...

O mașină de spălat veselă profesională  corect aleasă ar trebui să îndeplinească câteva criterii esențiale: să aibă un randament mare; să fie foarte simplu de folosit; să aibă o construcție solidă, care să funcționeze la parametri optimi vreme îndelungată,; să fie ușor de curățat și de întreținut fără a avea nevoie de reparații capitale; să aibă costuri reduse de funcționare: un consum redus de apă și de curent electric, să n...

Pe larg
Vitrine frigorifice de banc

Vitrinele frigorice de banc bine alese sporesc profiturile cofetă...

Pentru a crea o atmosferă deosebită într-o cofetărie sau patiserie, vitrina trebuie să se armonizeze cu stilul general al amenajării interioare, dar poate să fie și punctul cel mai strălucitor din încăperea unde este amplasată, elementul care atrage imediat atenția cumpărătorului asupra produselor expuse în interiorul ei. Vitrinele de patiserie permit vizualizarea atât din față cât și din părțile laterale a produselor aflate la vânzare. Vi...

Pe larg

Înghețata frumos prezentată este mai repede cumpărată!

Printre echipamentele profesionale de răcire cu funcție de expunere a produselor alimentare în fața clienților, un rol deosebit de important, mai ales dacă cei vizați sunt copiii, o au diversele modele de vitrine înghețată. Dacă au un aspect modern, plăcut privirii, cu atât minunățiile dulci din interior vor fi mai atrăgătoare pentru ochi și mai dorite de către micuții pofticioși. Dar și de către adulții care îi însoțesc. .

Pe larg

Ședința națională de service 2019

În perioada 27 februarie-01 martie 2019 s-a desfășurat Ședință Națională de Service TC România Crown Cool, la Hotelul Ciucaș din Băile Tușnad.

Pe larg
Articolele de servire și de bucătărie de calitate înseamnă și clienți mulțumiți și fericiț

Articolele de servire și de bucătărie de calitate înseamnă și cli...

Când mergeți într-un restaurant sau un local la ce sunteți atenți în primul rând? Cu siguranță la servirea și la calitatea preparatelor care vă sunt puse pe masă. Orice detaliu contează, curățenia și siguranța celor care aleg să mănânce acolo sunt foarte importante pentru o afacere care funcționează foarte bine.  Din perspectiva patronului restaurantului sau localului ceea ce contează este calitatea articolelor de service, a celor de bucătă...

Pe larg
 camere frigorifice vitrate

Avantajele camerelor frigorifice vitrate

Daca ne-am deschis de curând un supermarket știm prea bine că avem foarte multe produse care au nevoie de temperaturi speciale de depozitare. Sucuri, băuturi alcoolice, carne, mezeluri, lactate, toate trebuie să stea cât mai bine până să fie cumparate și să poată fi observate și alese de clienți ori de câte ori doresc acest lucru. Camerele frigorifice vitrate sunt o alegere ideală pentru clienții mulțumiti, și produse de calitate menținute în condiț...

Pe larg

Ședința Națională de Service TC România Crown Cool

În perioada 02-04 martie 2017 a avut loc tradiționala Ședința Națională de Service TC România Crown Cool, la Hotelul Rozmarin din Predeal.

Pe larg

Schimb de experiență între membrii Grupului „TC Thermotechnika Cr...

În aceste zile la Miercurea Ciuc a avut loc un schimb de experiență între membrii Grupului „TC Thermotechnika Crown Cool European Economic Interest Group”, grup din care face parte și compania noastră, Crown Cool.

Pe larg

Echipamente în topul preferințelor bucătarilor- Friteuzele profes...

Dintre toate echipamentele gastronomice intrate pe piaţa românească începând cu anii ’90, friteuza a avut cea mai rapidă rată de adoptare de către români.

Pe larg

Soluții profesionale pentru expunerea și depozitarea produselor d...

În cofetăriile moderne, prăjiturile delicioase, torturile cu un design atrăgător, necesită o expunere atractivă, precum și condiții ideale de păstrare. TC România Crown Cool comercializează o gamă variată de vitrine frigorifice pentru cofetării și patiserii, care corespund acestor cerințe.

Pe larg

TiO2 - nanotehnologie inovatoare pentru siguranța alimentară

TC Romania  Crown Cool comercializează echipamente frigorifice profesionale marca  BOLARUS cu o nanotehnologie inovatoare și ecologică, prin utilizarea de TiO2, Avantajele  nanotehnologiei inovatoare cu utilizarea de TiO2 Întârzierea procesului de învechire a produsului proaspăt prin inhibarea dezvoltării bacteriilor; Oprirea schimbului de arome între produse diferite, expuse în același spațiu de răcire; Înhibarea formării compus...

Pe larg

Nou! TC România comercializează o gamă diversificată de echipamen...

Pentru  ca un bucătar profesionist să-şi desfășoare cu succes activitatea, are nevoie  de o multitudine de accesorii de bucătărie. Începând  de la ustensile  de bucătărie precum oale,  tigăi, cuțite, tăvi şi până la recipiente de  depozitare, acestea  nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie profesională bine accesorizată. Recomandarea  noastră este ca accesoriile de bucătărie folosite să fie de calitate şi d...

Pe larg

Echipament nou, Vitrina frigorifică pentru vin J-400 W- produs d...

Vitrina frigorifică pentru vin cu ușă din sticlă J-400W este un echipament nou introdus pe piața din România și este destinată pentru  prezentarea diverselor sortimente de vin  care necesită temperaturi de păstrare între 6°C și 13°C. La acest echipament, producătorul a proiectat sistemul de răcire a echipamentului reglabil în două variante, cu ajutorul comutatorului pentru ventilator. În cazul pornirii ventilatorului răcirea este dinamic...

Pe larg

TC România Crown Cool a participat la expoziția METRO EXPO 2015, ...

Cu această  ocazie, pe standul TC România, pe lângă echipamentele comercializate prin  lanțul de magazine Metro, au fost expuse noutățile din portofoliul de echipamente  produse și comercializate.   Camera frigorifică vitrată  TCV Vitrina frigorifică pentru  vin cu ușă din sticlă J-400W, V Vitrine frigorifice orizontale  cu technologie inovatoare TiO2,

Pe larg

Camera frigorifică vitrată TCV

Din 2015 firma Thermotechnika Crown Cool a început producția de camere frigorifice vitrate, un produs apreciat și solicitat de clienți datorită raportului calitate/preț favorabil. Avantaje:  Economie de energie- structura din panouri termoizolante și fațada vitrată cu coeficient de transfer termic foarte scăzut. Economia de energie electrică comparativ cu vitrinele frigorifice individuale cu agregat intern este de peste 25%.  Fără căldură și zgomot în ma...

Pe larg

Festivalul cartofului din Miercurea Ciuc

Festivalul cartofului a reunit și în acest an, un număr foarte mare de participanți- printre care și echipa firmei Termotechnika Crown Cool, atmosfera fiind întreținută de muzică populară și jazz. La această ediție, Termotechnika  Crown Cool  s-a prezentat cu un concept nou - apreciat de public și de juriu, prin designul standului promovând echipamentele profesionale gastronomice , și accesoriile horeca profesionale  –nou introduse în po...

Pe larg

Contribuția Crown Cool în anul 2014 la reducerea emisiilor de gaz...

În prezent, România este obligată să reducă emisiile de gaze cu efect de seră cu 20% până în 2020. În contextul european în care aceste obligații cresc, ajungând la 40% până în 2030, contribuția tuturor sectoarelor la acest demers este importantă și necesară. Conform Strategiei Naționale privind Schimbările Climatice 2013-2020, sectorul deșeurilor reprezintă unul dintre domeniile în care trebuie luate măsuri specifice...

Pe larg

Informații privind deşeurile de echipamente electrice şi electron...

Persoanele fizice şi juridice care deţin DEEE au obligaţia de a preda DEEE către sistemele de colectare  şi de a nu elimina DEEE împreună cu deşeurile municipale nesortate. Centrele de colectare au obligaţia de a prelua toate DEEE  în mod gratuit.  Simbolul care indică faptul că echipamentele electrice și electronice fac obiectul unei colectări separate reprezintă o pubelă cu roți barată cu o cruce, ca în imaginea de mai jos.Având ...

Pe larg
 
 

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!