--}} 
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 
Cuptor electric Compact Naboo | CBEN061R

Cuptor electric Compact Naboo | CBEN061R

Dispozitiv pentru gătit în gastronomie 6 x 1/1 GN - electric, cu boiler, sistem de gătit interactiv - control ecran tactil (touch screen)
Sistemul de gătit automat ICS (Interactive Cooking System) pentru rețete italiene, franceze, internaționale, spaniole, ruse, asiatice și germane cu istoric, ingrediente, instrucțiuni, program automat de gătit și idee de prezentare.
Afișare grafic HACCP în modul ICS.
Gătit manual cu trei moduri de preparare:
-Convecție de la 30 °C la 300 °C,
-Abur de la 30 °C la 130 °C,
-Combi: convecție + abur de la 30 °C la 300 °C.
Capacitatea de a programa și memora instrucțiunile de gătit în succesiune automată (până la 15 pași), oferind fiecărui program propriul nume, o fotografie și informații despre rețetă. AUTOCLIMA® sistem automat pentru măsurarea și controlul umidității în camera de gătit.
Sistem FAST-DRY® pentru dezumidificarea rapidă a camerei de gătit. Sistem de conectare Wi-Fi / Ethernet Lainox Cloud pentru salvarea rețetelor personale, actualizarea software-ului, arhivarea datelor HACCP și descărcarea de noi rețete.
Mod de Gătit "o singură atingere"(ICS).

Caracteristici produs:

  • Dimensiuni externe: 875 x 650 x 705 mm
  • Putere: 8,25 kW
  • Tensiune de alimentare: 3N AC 400 V/ 50 Hz
In stock Cuptoare cu injecţie directă de abur > Cuptoare combi cu aburi > Cuptoare gastronomice&patiserie > Echipamente gastronomice

Pentru detalii Vă rugăm să sunaţi la : +40 726-308 900

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg
,

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!