TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 
Cuptor combi electric SAEB102

Cuptor combi electric SAEB102

 1. TC Romania
 2. Cuptoare cu injecţie directă de abur
 3. Cuptoare combi cu aburi
 4. Cuptoare gastronomice&patiserie
 5. Echipamente gastronomice

Cuptor COMBI-STEAMER pentru gătit în gastronomie - 10 x 2/1 GN sau 20 x 1/1 GN - electric, cu boiler, gătit asistat (programe de gătit), control electromecanic şi mic afişaj pentru diverse operaţiuni. Mod de gătire automat cu peste 90 de programe de gătit testate și stocate, inclusiv programe pentru reîncălzirea pe farfurie sau în tavă. Programabil cu capacitatea de a stoca 99 programe de gătit în succesiune automată (până la 4 cicluri).
Gătit manual cu trei moduri de preparare: convecție de la 30 °C la 300 °C, abur de la 30 °C la 130 °C, convecție combinată + abur de la 30 °C la 300 °C.
Manual cu capacitatea de a lucra cu 4 cicluri în succesiune automată pentru gătit diferențiat și funcții pentru: menținerea temperaturii (2 moduri) și controlul evacuării aburului.
Gătit cu control al temperaturii (cu sonda multiplă sau sonda cu ac) (opțional). 
Sistem automat AUTOCLIMA® pentru măsurarea și controlul umidității în camera de gătit. 
Sistem FAST DRY® pentru dezumidificarea rapidă a camerei de gătit - tastatură pentru selectarea rapidă a programelor "press and go" cu nouă poziții.
FUNCȚIONARE
Afișaj de comandă alfanumerică cu vizibilitate înaltă. 
Tastă pentru gestionarea celor 4 cicluri de gătit cu afișaj LED. 
Tasta pentru acces direct la programele de gătit stocate sau care urmează să fie stocate. 
Buton SCROLLER PLUS cu funcția Scroll și Push pentru confirmarea alegerilor.
CONTROL
2 viteze ventilator (opțional), viteza redusă activează reducerea puterii de încălzire. 
Controlul temperaturii în mijlocul produsului utilizând sonda cu 4 puncte de detectare. 
Conectarea sondei prin intermediul unui conector din exteriorul camerei de gătit, cu capacitatea de a conecta rapid sonda pentru gătit în vid și bucăți mici (opțional). 
Conexiune USB pentru descărcarea datelor HACCP, actualizarea software-ului și încărcarea / descărcarea programelor de gătit - ECOSPEED - ECOVAPOR. 
Protecție IPX5 împotriva stropilor de apă.
CURĂȚARE ȘI ÎNTREȚINERE (opțional)
Sistem de curățare automată LCS (Sistem de curățare lichidă) cu rezervor încorporat și distribuție automată. Detergent CombiClean în cartușe 100% reciclabile, livrat cu 2 cartușe de curățare CDL05, 5 kg. fiecare. CALOUT ca standard, care împiedică formarea și acumularea de calcar în cazan, cu rezervor încorporat și distribuție automată. Sistemul de decalcifiere lichidă CalFree, în cartușe 100% reciclabile, livrat cu 1 cartuș CCF05, 4,5 kg.
ALTERNATIV (opțional)
Sistem de curățare automată SCS (Solid Clean System) cu rezervor încorporat și distribuție automată. Solid Clean, detergent solid folosit pentru generarea detergentului. Livrat cu 2 cutii de detergent solid, 930 gr. fiecare. CALOUT ca standard, care împiedică formarea și acumularea de calcar în cazan, cu rezervor încorporat și distribuție automată. Solid Cal, folosit pentru producerea de produs de decalcifiere, livrat cu 2 cutii de SCA01 descaler, 850 gr. fiecare. Curățarea manuală cu duș de mână retractabil.                                                                                                          

Caracteristici produs:

 • Dimensiuni externe: 1170 x 895 x 1040 mm
 • Greutate brută: 265 kg
 • Greutate netă: 240 kg
 • Distanța între nivele: 70 mm
 • Putere: 31 kW
 • Tensiune de alimentare: 3N AC 400 V/ 50 Hz
In stock Cuptoare cu injecţie directă de abur > Cuptoare combi cu aburi > Cuptoare gastronomice&patiserie > Echipamente gastronomice

Pentru detalii Vă rugăm să sunaţi la : +40 726-308 900

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg
,

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!