TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 
Produs în promoție
Cuptor electric cu convecție (produs resigilat) | ORAC1

Cuptor electric cu convecție (produs resigilat) | ORAC1

Putere și viteză pentru toate cerințele de gătit - rumenirea și prăjirea garantează preparate aromate de fiecare dată, datorită a trei metode de încălzire. Interfața Oracle este un ecran de mari dimensiuni, asemănător cu cel al dispozitivului dumneavoastră mobil sau al tabletei dumneavoastră, iar funcționarea acesteia este identică: răsfoiți meniul, modificați poziția pictogramelor, deschideți fișierele, compuneți noi pagini, creați fișiere cu conținuturi noi, preluați din cloud și combinați cu informațiile deja existente în aparat.
Putere de până la 3000 W ce garantează prăjirea excelentă și rumenirea. Convecție cu temperatură de la 95°C la 270°C, cu viteză reglabilă a ventilatorului. Microunde cu putere până la 2000 W pentru o încălzire rapidă și timp de gătire redus.
Cu ajutorul acestui cuptor în numai 95 de secunde, puteți prepara o pizza congelată și o puteți servi clienților dumneavoastră. 30 de secunde, acesta este timpul cât trebuie să aștepte clienții dumneavoastră, pentru a savura un delicios sandvici cald și crocant. În 150 de secunde, veți putea servi clienților dumneavoastră o masă adevărată și autentică, nu doar o simplă gustare.
Orac1 reprezintă alegerea ideală pentru un restaurant dinamic și rapid, cu o gamă de propuneri tot mai vaste și mai inovatoare, pentru săli cu prepararea mâncărurilor la vedere, pentru sisteme office cu spații restrânse sau pentru bucătării de mici dimensiuni.

Caracteristici produs:

  • Dimensiuni externe: 358 x 743 x 578 mm
  • Dimensiuni interioare: 312x312x178 mm
  • Capacitate utilă: 17.2 l
  • Putere: 2.45 kW
  • Tensiune de alimentare: 230 V/ 50 Hz
In stock Lichidare stoc

Preț fără TVA: 8 263,00 EUR
Preț PROMO fără TVA: 4 374,00 EUR

Preț cu TVA: 5 205,06 EUR

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg
,

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!