--}} 
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 

Sisteme de bere cu rezervor FIB Beer

Avantajele sistemului:

  • Este una dintre cele mai avansate tehnologii la nivel mondial din domeniu.
  • Cu ajutorul acestui sistem se poate preveni pierderea calității berii, indiferent de faptul că rezervorul este plin sau este început. Berea rămasă, poate fi vândută în continuare pe o durată de mai multe luni, păstrându-și calitatea.
  • Se menține mediul steril pentru bere după golire, prin schimbarea pungii utilizate cu una nouă. Pungile nu sunt considerate deșeuri periculoase.
  • La un trafic mai mare de clienți, nu este necesar utilizarea unui număr mare de butoaie.
  • Nu se utilizează CO2.

Utilizarea sistemului:

Berea pasteurizată este umplută în pungi aseptice plasate în rezervoare verticale sau orizontale, răcite sau nerăcite, confecționate din oțel inoxidabil sau cupru. Rezervorul este dotat cu un compresor de aer, care „împinge” berea din pungi, prin presarea pungilor din exterior, asigurându-se astfel un mediu steril pentru bere. Instalarea sistemului de bere cu rezervor se poate face în varianta fixă – chiar și sub tejghea sau în variantă mobilă. În cazul sistemelor mobile se recomandă utilizarea rezervoarelor răcite, la care rezervorul, unitatea de refrigerare, compresorul de aer sunt conectate într-un bloc compact, care se poate conecta direct la coloana de bere. Cu ajutorul unor conectori speciali se pot conecta și mai multe coloane de bere. Avantajul acestei variante este că se poate muta de la un eveniment la altul, fără a fi nevoie de golirea rezervoarelor cu bere. În cazul utilizării a mai multor rezervoare, utilizând un rezervor de rezervă, se poate realiza reumplerea la fața locului (transportarea se poate realiza cu o autoutilitară). Utilizând un număr mai mare de rezervoare, se poate mări volumul și sortimentația de bere disponibilă.

Dozarea berii:

  • În cazul rezervoarelor răcite se face direct din rezervor, prin coloana de bere
  • În cazul rezervoarelor nerăcite, este nevoie de instalarea unui răcitor de bere
Sistem fix de bere cu rezervor | FIB Beer Systems

Sistem fix de bere cu rezervor | FIB Beer Systems

Dimensiuni externe (mm):

Pentru detalii vă rugăm să sunaţi la:
+40 726-308 900

Sistem mobil de bere cu rezervor | FIB Beer Systems

Sistem mobil de bere cu rezervor | FIB Beer Systems

Dimensiuni externe (mm):

Pentru detalii vă rugăm să sunaţi la:
+40 726-308 900

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg
,

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!