TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 

Politică de confidențialitate

Adatvédelem, impresszum

S.C. Crown Cool S.R.L. cu sediul în Miercurea Ciuc, jud. Harghita, str.Topliţa, nr. 155 este deţinător al datelor cu caracter personal colectate prin accesarea paginii de web tcromania.com.

Prin accesarea paginii www.tcromania.com, se va genera un ID de sesiune unic. Indiferent de natura datelor cu caracter personal oferite de către utilizator, acestea vor fi eliminate în mod automat din sistem la terminarea sesiunii (închiderea paginii). Datele obținute vor fi utilizate şi prelucrate exclusiv pentru uz intern în vederea obținerii unor rapoarte statistice interne.

Pagina web tcromania.com folosește cookie-uri proprii utile în realizarea de statistici și pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor, precum și pentru o navigare mai eficientă.

Datele şi informațiile cu caracter personal înregistrate şi păstrate pe site-ul www.tcromania.com sunt considerate date sensibile, vor fi tratate conform politicii de confidențialitate şi nu vor fi furnizate terților.Furnizarea datelor cu caracter personal pe acest site are loc în mod voluntar de către fiecare utilizator.

Site-ul www.tcromania.com nu îşi asumă răspunderea pentru paginile eliminate din site, dar monitorizate, înregistrate şi reutilizate de alte motoare de căutare sau sisteme (exemplu. Google cache).

Utilizatorii au posibilitatea de a cere informații suplimentare cu privire la stocarea şi utilizarea datelor cu caracter personal de către Crown Cool S.R.L. la adresa postală Miercurea Ciuc, jud. Harghita, str.Topliţa, nr.155, C.P. 530240 sau prin e-mail (vezi contacte). Modificările referitoare la datele personale sau solicitările privind ștergerea acestora din baza de date vor fi realizate utilizând aceleași metode.

Folosirea necorespunzătoare a site-ului de către vizitatori va avea ca și consecință şterge datelor.

Acest site folosește măsuri avansate de securitate care se dovedesc a fi utile în protejarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor.

Prezentul site include zone în care abonarea este necesară. Abonarea la newsletter presupune primirea de informaţii cu privire la dezabonare. Dezabonarea se aplică imediat, nefiind necesare confirmări suplimentare din partea solicitanților. Site-ul www.tcromania.com conţine link-uri către alte site-uri. Crown Cool S.R.L. nu este responsabilă de politica de confidențialitate a acestora. Este recomandată consultarea în prealabil a termenilor legali şi a informaţiilor referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse în acest text se aplică doar în cazul informaţiilor colectate pe acest site.

Crown Cool S.R.L. este înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numărul 19654/2011.Fiind de acord cu prezentul document "Politica de confidenţialitate", utilizatorii îşi asuma în totalitate eventualele riscuri.



Glosar

Puteți descărca programele necesare vizionării site-ului pe următorul link:

Adobe reader
Adobe flash player

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!