--}} 
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 

Service

Completează formularul cu datele solicitate pentru a transmite o cerere de intervenție

Vă rugăm să completați datele solicitate și să ne trimiteți cererea Dvs.

Date personale


Datele echipamentului defect


Date de facturare

Dorești să înregistrezi telefonic o comandă sau cerere de reparație? Contactează-ne de Luni până Vineri, între orele 8:00 - 16:00 la numerele de telefon 0266-317827, 0726-366016, sau pe email service@tcromania.com
Dispeceratul nostru de service vă stă la dispoziție pentru a înregistra comenzi sau cereri de reparații.

Dispunem de o rețea computerizată de suport care ne permite să organizăm activitatea de service cât mai eficient. Tehnicienii TC Romania Crown Cool primesc instrucțiuni pe cale electronică și confirmă finalizarea activității de reparație în același mod.

Despre service

Obiectivul echipei TC Romania Crown Cool este satisfacerea cerințelor clienților și oferirea de servicii și soluții de calitate ce înglobează tehnologii moderne.

Clienții noștri beneficiază de servicii profesionale de service cu acoperire națională, în perioada de garanție precum și instalarea și mentenanța echipamentelor comerciale.

Astfel, rețeaua de service TC Romania Crown Cool oferă servicii de întreținere a echipamentelor și sistemelor frigorifice și a dozatoarelor de bere sau răcoritoare, servicii de instalare și mentenanță a echipamentelor de climatizare, reparaţii ocazionale şi capitale, intervenţii în regim de urgenţă.

Tehnicienii de service TC Romania Crown Cool asigură intervenție rapidă în soluționarea problemelor clienților și oferă instruire utilizatorilor cu privire la folosirea echipamentelor.

Tehnicienii noștri efectuează lucrări de întreținere preventivă, prelungind durata de viață a echipamentelor frigorifice și reducând pierderile cauzate de întreruperea funcționării.

Apelează cu încredere la service-ul TC Romania Crown Cool!


Echipa de service cu pregătire profesională conform standardelor europene, şi experienţă în domeniu acumulată de-a lungul anilor, se perfecţionează continuu pentru a ţine pasul cu noile soluţii tehnice. Reţeaua noastră de service acoperă eficient întregul teritoriu al României, fiind prezentă în toate județele țării.

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg
,

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!