--}} 
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 

 

Producție

Producție

Clienții noștri apelează cu încredere la TC Romania Crown Cool deoarece reprezintă o constantă în industria de echipamente frigorifice și gastronomice profesionale.

Încă din anul 1986, grupul Thermotechnika Crown Cool produce și distribuie echipamente frigorifice profesionale de calitate superioară la nivel european. Producția bine organizată și echipa internațională cu experiență în domeniu ne permit să îndeplinim cerințele pieței, dând dovadă de flexibilitate și oferind un raport calitate-preț imbatabil. Satisfacția clienților este principalul obiectiv al companiei noastre. Începând din 2015, TC Romania Crown Cool produce camere frigorifice care răspund noilor cerințe ale pieței: echipamente economice, ecologice și eficiente.

Află mai multe despre activitatea de producție

Comerț

Comerț

Grupul TC (Thermotechnika) produce și comercializează în Europa echipamente proprii de înaltă calitate. Drept referință, avem colaborări de durată cu un număr mare de clienți mulțumiți din gama lanțuri de supermarketuri, magazine mici, baruri, hoteluri și restaurante. Printre partenerii noștri se numără atât companii multinaționale de renume cât și companii cu profil începând de la magazine alimentare de cartier, pensiuni, fast food-uri până la hoteluri, restaurante și hypermarketuri. La TC Romania Crown Cool ne concentrăm atenția pe livrarea de soluții integrate și personalizate care satisfac nevoia pentru calitate și costuri reduse. Datorită experienței vaste a echipei în activitățile de producție, comerciale și de service, compania noastră reușește să îndeplinească cerințele clienților în cel mai eficient mod posibil.


ECHIPAMENTE FRIGORIFICE PROFESIONALE

Comercializarea de echipamente frigorifice profesionale este activitatea noastră cu cea mai mare vechime, o parte dintre acestea fiind produse proprii.

Gama de echipamente comercializată de grupul Thermotechnika Crown Cool se adresează atât restaurantelor și barurilor, cât și magazinelor și hotelurilor. În plus, toate produsele noastre îndeplinesc cerințele standardelor de calitate ISO și ale normelor europene.

Echipa experimentată a TC Romania Crown Cool este pregătită să ofere suport clienților noștri din toate domeniile. Produsele noastre pot fi vizualizate în showroom, unde fiecare client beneficiază de asistență personală. Oferim suport service și servicii de mentenanță în întreaga țară, precum și garanție, și activități de întreținere regulată.

Vizualizare echipamente frigorifice

ECHIPAMENTE GASTRONOMICE PROFESIONALE

Misiunea noastră este de a oferi pieței o gamă completă de servicii profesionale de comercializare și mentenanță a echipamentelor pentru industria HoreCa. De asemenea, este obiectivul nostru să obținem rezultate prin proceduri eficiente de achiziții precum consultanță, proiectare, implementare, producție și service

TC Romania Crown Cool poate satisface nevoile clienților mari și mici, de la bucătării de dimensiuni foarte mari la baruri mici.

Cele mai multe produse comercializate de TC Romania Crown Cool sunt importate și sunt prezentate în showroom-ul nostru, iar datorită rețelei noastre de service, putem oferi servicii de mentenanță și reparații pe durata perioadei de garanție.

Vizualizare echipamente gastronomice

PRODUSE ȘI SOLUȚII PENTRU INSTALAȚII DE CLIMATIZARE ȘI VENTILAȚIE

Departamentul de Ventilație / H.V.A.C. are ca obiect de activitate importul și distribuirea produselor și echipamentelor pentru climatizare și ventilație: panouri sandwich tip ALP pentru confecționarea tubulaturii de ventilație, tuburi flexibile circulare izolate și neizolate, diverse grile pentru ventilație, elemente reglaj debit, ventilatoare respectiv accesorii pentru montaj și fixare.

Sistemele de tubulaturi pentru ventilație comercializate în cadrul TC Romania Crown Cool se bazează pe panouri preizolate din spumă rigidă de poliizocianurat (PIR).

La TC Romania Crown Cool, îți punem la dispoziție o gamă largă de accesorii şi utilaje pentru realizarea sistemelor de climatizare, oferim servicii de consultanţă profesională precum şi cursuri specializate de instructaj necesar în realizarea tubulaturii pentru ventilaţie.

Vizualizare produse

Logistică

Logisztika

Sediul central administrativ al TC Romania Crown Cool este situat în Miercurea Ciuc și are o suprafață de peste 10000 mp. Datorită gamei largi de produse comercializate și a partenerilor de încredere din domeniul transportului cu care lucrăm, garantăm livrarea rapidă și sigură a echipamentelor comandate, oriunde în țară.

Mai multe detalii

Service și mentenanță

Szerviz

Activitatea de service se bazează pe rețeaua națională de service pe care o deținem, cu angajați proprii. Aceștia au o vastă experiență în domeniu , dispun de un stoc propriu de piese de schimb, și echipamente specifice, conform standardelor europene. Indiferent de problema identificată, oferim soluții prompte și rapide clienților și partenerilor noștri, în orice punct al țării.

Mai multe detalii despre activitatea de service

Certificări

Pentru a ne adapta exigenţelor pieţei, suntem certificați de Asociaţia Generală a Frigotehniştilor din România (AFGR) şi acţionăm respectând sistemul integrat de management al calităţii ISO 9001, HACCP, a mediului ISO 14001, al sănătății și securității ocupaționale ISO 45001 și al responsabilității sociale SA 8000.

Pentru noi este foarte important mediul în care trăim, una din principalele noastre preocupări este să găsim şi să aplicăm permanent tehnologiile eco friendly şi participăm activ la protecţia mediului. Atât compania cât şi toţi frigotehniştii sunt certificaţi în utilizarea, manipularea şi gestionarea agenţilor frigorifici fluoruraţi. Iar pentru colectarea deşeurilor (ambalaje, DEEE) colaborăm activ cu asociaţiile din domeniu pentru respectarea responsabilităţilor asumate.

Certificat HACCP
Certificat HACCP
Certificat ISO-14001
Certificat ISO-9001 & ISO-14001
Certificat ISO-45001
Certificat ISO-45001
Certificat SA-8000
Certificat SA-8000
Certificat AGFR
Certificat AGFR

TC Hungary

Ungaria

THERMOTECHNIKA-CROWN COOL KFT.

Sediu

H-2800 Tatabánya, Csarnok u. 17.
Postacím: 1475 Budapest, Pf.: 139.
Tel.:(+36-34) 324-868
Fax: (+36-34) 324-075
thermotechnika@tchungary.com
www.tchungary.com

TC Bohemia

Cehia

Thermotechnika Bohemia s.r.o.

Thermotechnika Bohemia s.r.o.
Komenského 951, Újezd u Brna
Czech Republic
Tel.: (+420) 544 224 326,
(+420) 544 229 478
Fax.: (+420) 544 224 326
obchod@tcbohemia.com
www.tcbohemia.com

TC Romania

România

Crown Cool SRL

Toplita St. 155
Miercurea Ciuc, Harghita
Tel.: (+40) 366 101 550
Fax: (+40) 366 101 551
office@tcromania.com
www.tcromania.com

TC Slovakia

Slovacia

Crown Cool SRL

Thermotechnika Crown Cool, s.r.o
Ditl Metal spol s.r.o.
941 31 Dvory nad Zitavou 2159
Tel.: (+421) 356 485 274
Fax: (+421) 356 446 511
info@tcslovakia.com
ditl_planning@stonline.sk

www.tcslovakia.com

TC Serbia

Serbia

Crown Cool d.o.o.

23325 Padej
Miloša Obilića 1a (Serbia)
Tel.: (+381) 63 1030 073
Fax: (+381) 63 1090 050
info@tcserbia.com
www.tcserbia.com

TC Croatia

Croația

Crown Cool d.o.o.

Kralja Petra Svačića 130,
31 300 Beli Manastir
Tel.: (+385) 31 700 690
Fax: (+385) 31 704 044
tc@tccroatia.hr
www.tccroatia.hr


REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg
,

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!