--}} 
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 
Produs fabricaţie proprie
Cameră frigorifică vitrată walk-in cooler | TC 100 GD W

Cameră frigorifică vitrată walk-in cooler | TC 100 GD W

Camera frigorifică vitrată walk-in cooler oferă o soluție integrată între camerele frigorifice clasice și camerele frigorifice vitrate, accesul se realizează și din spate, printr-o ușă frigorifică, astfel depozitarea și vânzarea produselor se poate realiza simultan. Disponibile de la patru până la opt uși, cu instalație frigorifică, vaporizator cu recirculare forțată a aerului, degivrarea electrică, iluminare interioară fluorescentă sau LED, rafturi ajustabile pe înălțime cu șine port-preț, uși batante, reversibile sau glisante, tip "Energy Saving" cu certificat internațional IIE, cu sistem de dezaburire geamuri, culoare interioară RAL 9002, culoarea exterioară RAL 9006, agregat frigorific exterior în carcasă, cu posibilitate de montare atât pe perete cât și pe pardoseală, în afara incintei magazinului. Totodată există posibilitatea adaptării dimensionale în funcție de spațiul existent și de cerințele specifice ale clienților.

• Suprafață vitrată generoasă: Suprafața vitrată amplă oferă o vizibilitate maximă a produselor pe cele 5 nivele.
 Personalizare: Spațiu generos pentru personalizare, branding, reclame.
 Sistem de răcire performant cu agregat extern: Atingerea rapidă a temperaturii setate. Asigurarea temperaturii în mod uniform. Nivel de zgomot și căldură redus în locație datorită agregatului extern instalat în exterior.
 Alarmă acustică: Atenționare în cazul funcționării în afara intervalului de temperatură setată.
 Sistem de iluminare cu LED: Sistem economic care oferă vizibilitate accentuată a produselor.
 Încărcare facilă: Produsele voluminoase pot fi încărcate cu ușurință datorită pragului redus, accesul se realizează și din spate, printr-o ușă frigorifică, astfel depozitarea și vânzarea produselor se poate realiza simultan.
 Dotări standard: sistem de rafturi cu polițe reglabile cu încărcare de 50 kg/poliță, șine port preț, uși glisante sau batante, finisaj cu profil HACCP
 Dotări opționale: casetă luminoasă de reclamă, agregat silențios, soluții constructive de 4-8 uși, sistem anti condens, agent refrigerare cu GWP<150, polițe suplimentare

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi.
Imaginea prezentată este cu titlu informativ.

Caracteristici produs:

In stock Camere frigorifice vitrate > Camere frigorifice

Pentru detalii Vă rugăm să sunaţi la : +40 726-308 900

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg
,

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!