--}} 
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 

Condiţii comerciale

Vásárlási tudnivalók

1.Prețul

Preţurile produselor din siteul www.tcromania.com au caracter orientativ. Oferta finală este personalizată și va fi furnizată Clientului în urma trimiterii unei cereri de ofertă către TC Romania Crown Cool. Cererea poate fi trimisă folosind una dintre metodele de la punctul 8 din prezentul document. Preţul final al produselor va fi stabilit de comun acord, acceptat de ambele părţi, prin semnarea unui contract/fişă de comandă.

2. Produse la promoţie

Preţurile promoționale ale produselor sunt valabile pe durata unei campanii sau în limita stocului disponibil. Prin acești termeni și condiții TC Romania Crown Cool își rezervă dreptul de a modifica perioada de desfăşurare a promoţiei

3. Transportul

TC Romania Crown Cool își asumă responsabilitatea de a livra produsele comandate de către client la adresa acestuia, în urma transmiterii unui interval de livrare care va fi stabilit de comun acord de către Vânzător și Client.TC Romania Crown Cool își rezervă dreptul de a modifica intervalul de livrare și își asumă responsabilitatea de a anunța clientul în prealabil cu privire la orice schimbare. Recepția bunurilor trebuie să aibă loc în prezența clientului sau a unui reprezentant/împuternicit, care va semna documentul de transport sau de primire a coletului în cazul în care livrarea are loc printr-un serviciu de curierat. Clientul sau reprezentantul acestuia are îndatorirea de a semna un proces verbal de predare-primire.

4. Plata

În cazul unei comenzi, Vânzătorul își rezervă dreptul de a solicita plata în avans sau la livrarea bunurilor. Plata poate fi realizată în următoarele moduri: numerar, prin ordin de plată sau cu instrumente bancare (filă cec, bilet ordin). Termenii și modalitatea de plată aleasă de către client vor fi specificate în contractul între părți/fișa de comandă. În urma livrării, Vânzătorul are îndatorirea de a elibera o factură în conformitate cu legislația română în vigoare.

5. Termenul de livrare

Termenul de livrare al bunurilor comandate va fi menționat în oferta personalizată realizată de către Vânzător, precum și în contractul dintre părți, în conformitate cu regulile înscrise în prezenta pagina de Termeni și Condiții TC Romania Crown Cool.

6. Informaţii necesare pentru emiterea cererii de ofertă

Clientul are posibilitatea de a trimite o cerere de ofertă Vânzătorului prin e-mail, din meniul Contact al site-ului. Toate datele personale vor fi tratate conform politicii de confidențialitate a TC Romania Crown Cool. Cererea de ofertă trebuie să includă detalii precum denumirea firmei sau a solicitantului, adresa, sediul firmei, detalii de contact și detaliile cererii.

7.Newsletter

Abonarea la newsletter presupune și primirea informațiilor despre promoții, campanii în desfășurare sau a noutăților de pe site. Clientul are opțiunea de a se dezabona în situația în care nu mai dorește să primească aceste notificări. Dezabonarea se realizează urmând instrucțiunile din newsletter-ul primit prin e-mail.

8. Procedura de cumpărare

Echipa TC Romania Crown Cool are îndatorirea de a contacta Clientul imediat după plasarea unei cereri de ofertă în mediul online. Contactul se va realiza prin e-mail sau telefon și va viza stabilirea detaliilor despre produsele sau serviciile solicitate de către Client. Oferta de preț va fi realizată și transmisă clientului în funcție de detaliile oferite și prin mijloacele agreate de comun acord. Oferta personalizată este valabilă 30 de zile calendaristice și își pierde valabilitatea în lipsa unui răspuns pozitiv care implică achiziționarea produsului sau intenția de a încheia un contract.

9. Drepturi de autor

Conținutul acestei pagini web, textele, imaginile, grafica și orice alte materiale prezentate pe acesta sunt protejate cu drepturile de autor și drepturile conexe, precum și cu cele ale altor forme de protejare a proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, reproducerea, republicarea, postarea etc., a oricărui tip de text, imagine grafică sau simbol pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, fără acordul prealabil, exprimat în scris al CROWN COOL SRL. Imaginile produselor de pe site, prezente și în materialele promoționale, oferte și newslettere sunt cu titlu informativ și nu atrag responsabilități contractuale din partea CROWN COOL SRL. Ne asumăm dreptul de a modifica / actualiza informațiile și imaginile care figurează în prezentul site, fără preaviz, fără ca modificările să presupună responsabilitatea CROWN COOL SRL sau a angajaților săi.

9. Informații privind deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE)

Unele deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) pot conține substanțe periculoase cu efecte nocive asupra mediului și sănătății umane. Persoanele fizice și juridice care dețin DEEE au obligația de a le preda centrelor de colectare dedicate acestui scop și de a nu le combina cu deșeurile municipale nesortate, iar centrele de colectare au obligația de a prelua aceste deșeuri fără a percepe taxe. Persoanele care doresc să elimine DEEE vor recunoaște obiectele și dispozitivele din această categorie după simbolul universal al pubelei cu roți, barate cu un X, având o bară de culoare neagră în partea de jos a imaginii, ca în exemplul de mai jos.

Având în vedere prevederile OUG 5/16.04.2015 – privind deșeurile de echipamente electrice și electronice, persoanele fizice sau juridice care au în posesie DEEE vor lua în considerare următoarele: • La furnizarea unui produs nou, la solicitarea Cumpărătorului, Vânzătorul poate să preia DEEE în sistem „unul la unul“, în mod gratuit, în aceleaşi, condiţii precum cele de livrare a produsului nou, dacă echipamentul este de tip echivalent şi a îndeplinit aceleaşi funcţii ca echipamentul nou furnizat. • Preluarea DEEE în baza ordonanţei mai sus menţionate se va face la solicitarea în prealabil a intenției scrise a Cumpărătorului în acest sens. • Vânzătorul va prelua doar DEEE demontate, pregătite şi ambalate corespunzător în vederea transportării în siguranță ale acestora.

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg
,

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!