--}} 
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 
Cuptor patiserie/cofetărie pe gaz | ARGS134B

Cuptor patiserie/cofetărie pe gaz | ARGS134B

Cuptor pe gaz pentru 5+8 tăvi 600x400 mm, două camere de gătit, uși cu sticlă dublă temperată cu cameră de aer și sticlă interioară care reflectă căldura pentru mai puține radiații de căldură către operator și o eficiență mai mare, geamurile interne se pot deschide pentru o curățare ușoară, balamale reglabile ale ușilor pentru o etanșare optimă, deflectoare care pot fi deschise pentru curățarea ușoară a compartimentelor ventilatoarelor, protecție IPX5 împotriva stropilor de apă, sondă de produs, spălare automată.
Aroma Sapiens este cuptorul pentru patiserie-cofetărie care oferă gătire asistată cu comenzi manuale controlate electronic.
Include programe automate LAINOX: 64 de procedee de gătit preîncărcate, cu spațiu pentru până la 99 de proceduri de gătit care pot fi programate și stocate de utilizator, fiecare dintre acestea putând avea până la 9 cicluri în ordine automată.
De asemenea, permite începerea gătitului manual direct sau prin selectarea unui program cu scroller-ul dedicat din lista de preferințe salvată.
Fast-Dry: sistem dezumidificare rapidă a camerei de gătit.

Greutate netă: 240 kg

Caracteristici produs:

  • Dimensiuni externe: 852 x 795 x 1840 mm
  • Interval de temperatură: 30...300 °C
  • Putere: 35 kW
  • Tensiune de alimentare: 230 V/ 50 Hz
In stock Cuptoare pentru patiserii/cofetării > Cuptoare gastronomice&patiserie > Echipamente gastronomice

Pentru detalii Vă rugăm să sunaţi la : +40 726-308 900

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg
,

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!