--}} 
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 
Mixer planetar (model de banc) | AEROMIX 20

Mixer planetar (model de banc) | AEROMIX 20

Modelul Aeromix depășește conceptul unui simplu mixer planetar. Acesta permite operatorilor, prin utilizarea unei unice mașini, să ajungă la aceleași rezultate pe care le-ar obține cu: un mixer planetar cu spirală sau un mixer planetar cu brațe tufante, garantând în oricare dintre procesele specifice un înalt nivel calitativ şi de randament. Față de ustensilele tradiționale de mixare – spirală, lopată și tel – Aeromix este echipat cu alte 2 ustensile speciale pentru malaxare–mixare – un rașchetator și o ustensilă antirotantă.
Echipamentul dă posibilitatea utilizării combinate și în același timp a 3 tipuri de ustensile. De exemplu, pentru malaxarea unui aluat, o spirală specială interacționează cu o altă ustensilă rotantă, având ca rezultate: dubla rafinare a aluatului, o mai bună aerare a aluatului, ca efect al distribuției continue a acestuia pe durata frământării/mixării, reducerea timpului de lucru necesar pentru realizarea rețetei, reducerea gradului de supraîncălzire a aluatului. Astfel, funcționează ca un Mixer planetar, însă cu un rezultat net superior din punct de vedere al calității aluatului final și îndeosebi în formarea rețelei glutenice.
Are construcţie solidă şi robustă; părţile mixerului planetar care intră în contact cu aluatul (cuva, braţul spiral şi axul opritor) sunt confecţionate din oţel inoxidabil. 6 trepte de viteză, ridicare bol manuală.

Caracteristici produs:

  • Dimensiuni externe: 605 x 735 x 840 mm
  • Dimensiune cuvă: 315 x 290 mm
  • Greutate: 112 kg
  • Capacitate cuvă: 20 litri
  • Putere: 0,75 kW
  • Tensiune de alimentare: 220 V/ 50 Hz
In stock Malaxoare > Echipamente pentru pregătire > Echipamente gastronomice

Pentru detalii Vă rugăm să sunaţi la : +40 726-308 900

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg
,

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!