--}} 
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 
Rastele

Rastele

Indispensabile în bucătăriile comerciale, rastelurile cu polițe reglabile sunt realizate din oțel inoxidabil alimentar cu finisaj Scotch Brite, asigurând depozitarea optimă și la îndemână a lucrurilor folosite în timpul procesului de gătit, sau plasarea lor în camerele frigorifice. Se pot comanda și cu polițe perforate. 

Rastel cu polițe reglabile:
4 polițe ranforsate cu profile inox, picioarele sunt realizate din profil L inox AISI 304 cu o grosime de 1,5 mm. Capacitate încărcare 60 kg / poliță (distribuită uniform).

Rastel cu polițe fixe:
4 polițe ranforsate cu profile inox, picioarele sunt realizate din țeavă rectangulară 40 x 40, cu o grosime de 1,5 mm. Capacitate încărcare 100 kg / poliță (distribuită uniform).


Rastel Heavy Duty:
4 polițe sudate pline, întărite cu țeavă rectangulară și profile . Capacitate încărcare 160 kg / poliță (distribuită uniform)


Rastel Cromat:
4 polițe tip grilaj. Capacitate încărcare 100 kg / poliță (distribuită uniform)


Rastel AluPlast: 
4 polițe din polietilenă perforate, picioare, cadru și întărituri polițe din aluminiu, capacitate încărcare 150 kg / poliță (distribuită uniform), temperatura de lucru  - 40 °C - 60 °C, ușor de extins.

Caracteristici produs:

  • Dimensiuni externe: 800 - 2000 x 400/500/600 x 1800 mm
  • Număr rafturi: 4

Versiuni produs

Sortiment produse aleasă:

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg
,

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!