--}} 
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 
Modul cald (bain marie) | BW 0.8 KN

Modul cald (bain marie) | BW 0.8 KN

Modul cald cu compartiment superior încorporat pentru cuve GN 1/1 (2 buc), robinet pentru drenaj, construcție și blat de lucru superior din inox, picioare reglabile. Suport deschis inferior pentru depozitare. Posibilitate de multiplexare cu linia de servire. Nu conține cuve GN.
Opționale: încălzitor cu termistor PTC, eficiență mare cu timp de încălzire scurt, radiator de încălzire în loc de iluminare pentru sticla de protecție, blat superior din granit tip strzegom, drum de tăvi, ghidaj din oțel inoxidabil - 3 tuburi (lățime 300 mm) PRT, unitate de top din sticlă tip PR cu iluminare LED, unitate de top din sticlă tip S cu iluminare LED, unitate de top din sticlă tip SR cu iluminare LED, unitate de top din sticlă tip SRP cu iluminare LED, unitate de top din sticlă tip SR2 cu iluminare LED

Caracteristici produs:

  • Dimensiuni externe:
  • Interval de temperatură: +30 ... +85 °C
  • Tensiune de alimentare: 230 V/ 50 Hz
In stock Echipamente autoservire > Linii self service > Echipamente gastronomice

Pentru detalii Vă rugăm să sunaţi la : +40 726-308 900

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg
,

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!