--}} 
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 
Mașină de spălat vase cu unitate de recuperare a căldurii | GRANULES 900 TR Plus

Mașină de spălat vase cu unitate de recuperare a căldurii | GRANULES 900 TR Plus

Mașină de spălat vase cu sistem de spălare Brevet International Dual cu 12 cicluri de spălare, dintre care 6 combină detergent de apă și granule. Puterea abrazivă a granulelor proiectate, garantează un rezultat excelent în câteva minute de spălare, chiar și cu cele mai tenace tigăi încrustate. Panou soft-touch cu tastă multicoloră, display LCD funcțional, control în mai multe limbi, corp cu perete dublu AISI 316, rezervor de spălat din AISI 316 S/S. Brațe de spălare duble, verticale, ușor de montat, cu duze concave pentru a preveni înfundarea și pentru a optimiza debitul. Sistem de ventilație pentru a minimaliza aburul la sfârșitul ciclului de spălare. Coșul se așează pe un suport rotativ, pentru a optimiza acțiunea mecanică a granulelor pe suprafețele de spălat. Sita de colectare a granulelor este dotată cu marcaj de nivel. Accesul frontal simplifică operațiunile de încărcare/descărcare. Opțional cărucior de servire, unitate de recuperare a căldurii, pentru optimizarea resurselor energetice și reducerea consumului de abur.
Sistemul TR este un schimbător de căldură: vaporii de apă caldă sunt extrași direct din mașină când ușa este închisă și sunt utilizați pentru preîncălzirea apei rece (alimentare 8-15 °C). Ca urmare energia necesară pentru a atinge temperatura finală de clătire (aproximativ 85 °C) este redusă. Umiditatea este scăzută în comparație cu o mașină echivalentă fără unitate de recuperare a căldurii.
Pentru a obține cele mai bune rezultate, vă recomandăm să folosiți granule originale, care au fost dezvoltate cu teste de laborator.

Dimensiunea coșului: Ø850x350h mm
Dimensiunea coșului: Ø735x240h mm (6 buc GN 1/1, 2 buc GN 2/1)
Suport tăvi capacitate: 10  GN 1/1 max 40h mm
Greutate: 320 kg
Granule standard: 9 kg

Caracteristici produs:

  • Consum apă/ciclu: 5,5 litri
  • Durată ciclu de spălare: 240/360/480/600/720/900 sec
  • Putere: 13 kW
  • Capacitate de spălare: 15/10/7/6/5/4 coșuri/h
In stock Mașini de spălat pahare și veselă > Maşini profesionale de spălat vase > Echipamente gastronomice

Pentru detalii Vă rugăm să sunaţi la : +40 726-308 900

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg
,

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!