TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 
Mașină de spălat cu sistem de dezinfectare | SECURA A060 SINGLE

Mașină de spălat cu sistem de dezinfectare | SECURA A060 SINGLE

Mașină de spălat din oțel inoxidabil AISI 304, asigură o dezinfectare de 90% din numărului total de bacterii: norma de referință, funcționează cu un ciclu de 120 sec - cel mai scurt din această categorie de produse, până la 1/6 din alte produse echivalente. Circuitele de spălare și clătire sunt separate complet, evitând contaminarea încrucișată a apei, filtre duble, colțuri interioare rotunjite și scurgere cu filtre în partea de jos.
Este special concepută pentru o utilizare frecventă cu afișaj electronic, ecran TFT de înaltă rezoluție de 45x60 mm, care afișează temperatura, faze de funcționare și eventualele erori. Sunt disponibile meniul utilizator și meniul de servicii protejat de cod. Pompa peristaltică pentru detergent spălare se poate regla din panoul de control. Economisirea energiei STAND-BY este activată automat. Pompa de spălare este activată cu un sistem SOFT START, crescând progresiv puterea acesteia. Sistemul de clătire HY-NRG menține o temperatură și presiune a apei constante în timpul clătirii, ușă ergonomică, două brațe din oțel inoxidabil, rotative, independente de spălare și clătire.
Echiparea standard conține: 1 furtun de alimentare, 1 furtun de drenaj, 1 furtun pentru spălare, 1 furtun pentru detergent, 1 coș din sârmă înclinat pentru pahare, 1 suport pentru veselă și 1 coș pentru tacâmuri.
Sistemul Secura este ideal pentru respectarea standardelor de igienă.
Dedurizator și Wifi opțional.

Caracteristici produs:

  • Dimensiuni externe: 604 x 633 x 838 mm
  • Greutate: 54 kg
  • Capacitate rezervor: 11 litri
  • Dimensiune coș: 500 x 500 mm
  • Durată ciclu de spălare: 90 / 120 / 120 / 180 sec
  • Tensiune de alimentare: 400 V/ 50 Hz
  • Capacitate de spălare: 40 / 30 / 30 / 20 coșuri/h
In stock Mașini de spălat pahare și veselă > Maşini profesionale de spălat vase > Echipamente gastronomice

Pentru detalii Vă rugăm să sunaţi la : +40 726-308 900

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg
,

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!