TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 
Mixer frappe Sirio

Mixer frappe Sirio

  1. TC Romania
  2. Dispensere, juicere
  3. Dispensere/recipiente bauturi
  4. Echipamente și accesorii Horeca

O linie completă de mixere pentru băuturi cu un design  modern. Proiectate pentru uz comercial, îndeplinesc toate cerințele de siguranță. Cap alb sau cromat, corp de aluminiu și bază turnată pentru o stabilitate perfectă, fără margini sau crestături pentru o curățare mai ușoară. Disponibile în versiuni pe blat (1 sau 2 căni) sau montabile pe perete.Cupă transparentă din Tritan 0,55 l sau din oțel inoxidabil (opțional).

Disponibilă si cu cupă de 0,9 litri pentru modelele cu puterea marită de 120 W. Motor puternic ventilat pentru o viață mai lungă. Comutator de siguranță pe suportul cupei. Ax cu trei agitatori din aluminiu și inox pentru prepararea cocktail-urilor și băuturilor sau cu un agitator rotund special pentru cafele congelate sau pentru rezultate mai cremoase. Variator de viteză ( optional)Caracteristici produs:

  • Dimensiuni externe: 150 x 195 x 485 mm
  • Voltaj electic: 100 W
  • Volum: 0,55 litri
In stock Dispensere, juicere > Dispensere/recipiente bauturi > Echipamente și accesorii Horeca

Pentru detalii Vă rugăm să sunaţi la : +40 726-308 900

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg
,

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!