--}} 
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 

Logistica

Pe lângă activitatea de producție, comerț și service, pentru deservirea optimă a clienților Grupul de firme Thermotechnika oferă servicii de logistică de înaltă calitate pentru partenerii săi.

Depozitare

Sediul central administrativ Crown Cool S.R.L. din România, este situat în oraşul Miercurea Ciuc, reprezintă clădiri funcţionale şi logistice pe o suprafaţă de peste 10.000 mp, unde stăm la dispoziția partenerilor cu utilaje și metode moderne de depozitare.


Transport

Solicitările de transport a partenerilor noștri sunt rezolvate cu promptitudine, oferindu-le soluții profesionale, rapide și economice prin organizarea eficientă a departamentului de logistică. Pe parcursul activității noastre considerăm ca fiind prioritar deservirea promtă a partenerilor, și grija maximă a valorilor administrate de echipa noastră.

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg
,

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!