TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 
Difuzor cu fante (slot difuzor)

Difuzor cu fante (slot difuzor)

  1. TC Romania
  2. Difuzoare de interior
  3. Grile ventilaţie, difuzoare, valve şi accesorii
  4. Produse şi soluţii pentru instalaţii de climatizare şi ventilaţie

Slot difuzoare liniare cu fante, avand posibilitatea orientarii jetului de aer prin ajustarea lamelelor dirijoare, dar si a reglarii debitului de aer cu ajutorul damperului lamelar. Se utilizeaza in principal pentru introducere / refularea aerului, dar poate fi folosit si pentru aplicatii de evacuare / aspiratie aer, in sisteme de ventilatie si aer conditionat. Fixare: Fixare: fara suruburi vizibile, prindere directa de cutia plenum. Necesita brida de montaj pentru slot difuzor pe cutia plenum. Finisaj: standard alb RAL9010; alte nuante RAL sau finisaj aluminiu sunt optionale. Dimensiuni: se pot executa in diverse configuratii, pe baza unei comenzi ferme, la orice lungime (cuprinsa intre 100-2000 mm). Optiuni: - cutie plenum, cod comanda separat Pentru informatii tehnice va rugam sa solicitati fisa tehnica a produsului!

Caracteristici produs:

In stock Difuzoare de interior > Grile ventilaţie, difuzoare, valve şi accesorii > Produse şi soluţii pentru instalaţii de climatizare şi ventilaţie

Pentru detalii Vă rugăm să sunaţi la : +40 726-308 900

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!