TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 
Tuburi SPIRO din tabla zincata

Tuburi SPIRO din tabla zincata

  1. TC Romania
  2. Tubulaturi circulare din tabla zincata tip SPIRO
  3. Tubulaturi circulare rigide tip SPIRO
  4. Produse şi soluţii pentru instalaţii de climatizare şi ventilaţie

Tubulatura circulara din tabla zincata spiralata tip SPIRO este o tubulatura metalica rigida, dreapta, cu sectiune circulara. Se obţine prin infasurare si imbinare spiralata prin faltuire. Tuburile SPIRO pot fi neizolate sau izolate cu vata minerala sau cauciuc elastomeric de diferite grosimi. Poate fi utilizat in sistemele de ventilatie si climatizare pentru vehicularea aerului catre incaperile ventilate sau climatizate (aer refulat) si dinspre acestea spre centralele de ventilare (aer evacuat). Material: tabla zincata cu grosimi intre 0,5 - 1,2 mm Lungime standard: 3 m Diametre Ø: 100 mm - 1300 mm La cerere se poate confectiona din tablă din oţel inoxidabil sau din aluminiu.

Caracteristici produs:

In stock Tubulaturi circulare din tabla zincata tip SPIRO > Tubulaturi circulare rigide tip SPIRO > Produse şi soluţii pentru instalaţii de climatizare şi ventilaţie

Pentru detalii Vă rugăm să sunaţi la : +40 726-308 900

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!