--}} 
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 

În gelateriile moderne, diferitele sortimente de înghețată necesită o expunere atractivă, precum și condiții ideale de păstrare. TC România Crown Cool comercializează o gamă variată de vitrine frigorifice pentru înghețată, care corespund acestor cerințe.


  • Dincolo de caracteristicile tehnice performante, vitrinele frigorifice pentru înghețată din oferta noastră sunt ideale pentru expunerea produselor specifice acestui domeniu, fiind dotate cu sistem de răcire statică sau ventilată, control de temperatură și umiditate.
  • Structura vitrinelor este ergonomică, cu un design modern, în conformitate cu noile tendințe, au spațiul de expunere suficient de înalt pentru a oferi o vizibilitate mare; astfel, clienții vor putea alege dintr-o privire înghețata.
  • Construcția unei vitrine de înghețată trebuie să convingă nu doar prin estetică ci și prin rezistența sporită la acțiunea factorilor corozivi, inclusiv capacitatea foarte mare de izolare termică. Din aceste motive, la alegerea echipamentului trebuie avut în vedere și consumul energetic, precum și nivelul de silențiozitate.
  • Vă invităm să consultați oferta noastră de vitrine frigorifice de înghețată elegante, economice, fiabile și la prețuri competitive, de pe stoc !

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg
,

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!