--}} 
TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client.

 
Cuptor electric digital 6 tăvi | Vespucci PF7206

Cuptor electric digital 6 tăvi | Vespucci PF7206

Cuptor combi electric cu capacitate 6 tăvi EN 600x400 sau GN 1/1, control digital al temperaturii, variator de turație, motor de înaltă capacitate, ventilator cu rotație reversibilă, intensificând fluxul de aer în camera de gătit, garantând un rezultat uniform. Iluminare interioară, ușă cu geam dublu, sondă de produs. 5 faze de coacere, 99 retete personalizate, sistem de extragere excesul de umiditate, menținând nivelul de umiditate necesar.
Tehnologia Sator Steam generează abur până la 100% saturație în cameră. O interfață de control modernă și de înaltă tehnologie care prin utilizarea inteligentă a culorilor și a pictogramelor permite crearea și gestionarea automată a proceselor de gătit, cu ușurință și simplitate, păstrând și posibilitatea de a controla manual toate funcțiile de gătit.
Opțional: ușă cu deschidere în sens invers, tăvi.

Dimensiuni exterioare: 780 x 850 x 830 mm
Tensiune: 230 V sau 400 V, 50 Hz
Distanța dintre tăvi: 80 mm
Greutate: 90 kg
Interval de temperatură: 30-270 °C

Caracteristici produs:

  • Dimensiuni externe: 780 x 850 x 830 mm
  • Putere: 10,5 kW
In stock Cuptoare cu injecţie directă de abur > Cuptoare combi cu aburi > Cuptoare gastronomice&patiserie > Echipamente gastronomice

Pentru detalii Vă rugăm să sunaţi la : +40 726-308 900

REFERINȚE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Pe larg
,

OFERTE ȘI NOUTĂȚI ÎN NEWSLETTER

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru, pentru a vă informa de cele mai noi promoții, oferte și noutăți!